1. SINIF KAYITLARI

1. sınıf kayıtları için okula gelerek kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Öğrencinizin okulumuzun kayıt bölgesinde olup olmadığını e-devletten ya da okul bina kapısına asılan 1.sınıf öğrenci listelerinden kontrol edebilirsiniz.

17.08.2023 952

Sayın Velim,

2023/2024 Eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun.

• 2,3 Eylül gibi öğretmenler ve sınıflarımız sizlere mesaj olarak atılacak. Telefon SMS ayarlarınız bilgi mesajlarına açık olsun lütfen. WhatsApp ayarları toplu mesajlara açık olsun. WhatsApp tan sizlere okulla ilgili soru soracağınız link atılacak.

• Yeni okul binamız en geç Ocak ayında biter. Daha erken de olabilir.

• Bölgemize şu anda her sınıfa düşen öğrenci sayısı 50 dir. Mahallemiz çocuklu ailenin yoğun olduğu ve yeni binalar nedeniyle sürekli göç alan bir bölgedir.

• 2 ya da 3 Eylül tarihlerinde 1. sınıf velileriyle toplu olarak veli bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıda öğretmen ve okul yöneticileri sizleri uyum haftası öncesi bilgilendirecektir. Toplantıya sadece anne ve baba gelecek, öğrenci bebek kabul edilmeyecektir. Toplantı yeri saati belli olunca sizlere bize vermiş olduğunuz telefon numaralarından bildirilecektir.